Wat is Employer Branding?

Uw merk als werkgever bepaalt mede de aantrekkelijkheid van uw bedrijf. Het bouwen van een sterk werkgeversmerk is belangrijk om onderscheidend te kunnen zijn op de arbeidsmarkt.


Wij maken uw vacature zichtbaar
U bent op zoek naar een nieuwe collega. Waar en op welke wijze gaat u de vacature publiceren? Wij maken uw vacatures zichtbaar. Samen met u bepalen we de doelgroep, maken wij vacatureteksten en foto's of video's die potentiële kandidaten zullen verrassen en overtuigen. Daarbij helpt Reqruiting.nl u graag bij het plaatsen op de diverse social media kanalen; Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Alles in uw eigen huisstijl natuurlijk.

Voordelen van een sterk Werkgeversmerk

Werkwijze
De ervaring leert dat door het inzetten van gerichte campagnes gecombineerd met inhouse recruitment (werving onder uw bedrijfsnaam) het beste resultaat behaald wordt. Bent u geïnteresseerd? Wij komen graag vrijblijvend langs om onze dienstverlening toe te lichten of laat uw gegevens achter en ontvang de werkwijze per e-mail.

Ik ontvang graag de werkwijzeTariefstelling
Wij werken tegen een transparant tarief. Geen abonnement, geen ‘no cure no pay’ en wij vragen geen exclusiviteit. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als wij de geschikte medewerker vinden u ons vanzelf weer vraagt. Hoeveel uur we met een opdracht bezig zijn hangt af van verschillende factoren zoals type functie, schaarste, eisen/wensen van de organisatie. Ook de bekendheid van uw merk bij de doelgroep speelt hierin mee.