Inhouse Recruitment

Reqruiting.nl neemt, tijdelijk, de rol aan van uw eigen recruiter of HR-specialist. Uw eigen HR-specialist is een kei in zijn of haar vak maar moet vaak vele ballen in de lucht houden waardoor hij of zij geen tijd heeft om continu actief te zoeken naar nieuw personeel. En dat doet Reqruiting.nl niet even erbij, maar fulltime, dag in-, dag uit zonder gestoord te worden door andere HR zaken.


Ruime ervaring hebben wij in het vinden van personeel in uiteenlopende branches. Het voordeel van inhouse recruitment is het feit dat wij onder uw bedrijfsnaam werken en niet uit naam van Reqruiting.nl. Naast het zoeken naar nieuw personeel versterken wij direct uw werkgeversmerk, aangezien wij continu (online) zichtbaar zijn namens uw organisatie.

Voordelen van een Inhouse recruiter

Werving met uw organisatienaam
Wij zijn van mening dat een medewerker bewust kiest voor een uitdagende functie bij een leuk bedrijf dat hij bij naam kent. Daarom heeft anoniem adverteren minder kans van slagen.
Ontzorgen van het gehele recruitmentproces
Wij ondersteunen of nemen het gehele proces uit handen. Van een analyse van uw employer brand, het opstellen van profielen, het pro-actief (online) werven tot het voeren van de gesprekken en het aannemen van de kandidaten.
Verder kijken dan het CV
Wij kijken verder dan het cv. Wat zijn de ambities van de kandidaat en sluiten die aan bij de ambities van uw organisatie? De werkervaring van de kandidaat is misschien nu niet toereikend maar waar wil en kan de kandidaat naar toe groeien. Bedenk ook dat 60% van de beroepen in 2025 nu nog niet bestaat, oftewel u moet mensen zoeken die willen leren en ontwikkelen.
Tijdelijk in dienst
Omdat wij tijdelijk bij u in dienst zijn hebben wij geen belang bij het doordrukken van cv's in de hoop dat u er één op gesprek laat komen. Wij gaan, samen met u, alleen voor de gewenste kandidaten.
Werkwijze
Op het moment dat u kiest voor een recruiter van Reqruiting.nl hanteren wij de volgende werkwijze, hier kort weergegeven. Wilt u alles weten over de werkwijze? Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt de complete werkwijze.

Ik ontvang graag de werkwijze
Tariefstelling
Wij werken tegen een transparant tarief. Geen abonnement, geen ‘no cure no pay’ en wij vragen geen exclusiviteit. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als wij de geschikte kandidaat vinden u ons vanzelf weer vraagt. Hoeveel uur we met een opdracht bezig zijn hangt af van verschillende factoren, zoals type functie, schaarste, eisen/wensen van de organisatie, hoeveelheid openstaande vacatures. Ook de bekendheid van uw merk bij de doelgroep (kandidaten) speelt hierin mee.