Meet Maurits!

 

Nice to meet you, Maurits Bökkerink, 26 jaar oud en woonachtig in Hengelo (Ov). Op het eerste oog rustig maar gemakkelijk te enthousiasmeren, verder creatief en sportief, zo ben ik het beste te omschrijven. Vanaf 1 juli 2022 kom ik met veel plezier het creatieve en ambitieuze team van Reqruiting versterken als Online Marketeer.

Na het afronden van de opleiding Grafische Vormgeving (Cibap), begon ik met de hbo-opleiding Creative Business. Hier specialiseerde ik mij op het gebied van marketing en concepting. In mijn nieuwe baan bij Reqruiting ga ik deze kennis in de praktijk brengen en hoop ik mij verder te ontwikkelen in de wereld van online marketing.

Jong geleerd, oud gedaan

Al op jonge leeftijd voelde ik de urgentie om alles wat ik om mij heen zag op papier vast te leggen. Met een potlood en schetsboek in mijn handen bracht ik mijn fantasie tot leven. Tegenwoordig breng ik mijn fantasie vooral tot leven doormiddel van online tools. Oftewel, een digitale wereld vol met mogelijkheden. Een verhaal vertalen naar concept, contentstrategie, animatie, social media post of video, is wat ik het liefste doe.

Niks te gek

Net als mijn passie voor beeld ontstond mijn passie voor sport, en in het bijzonder turnen, al op jonge leeftijd. Van op mijn handen lopen tot in bomen klimmen, niks was mij te gek. Nog altijd hang ik wekelijks aan de ringen, rekstok of zie je mij salto’s maken in de turnhal. Tegenwoordig geef ik ook als trainer mijn ervaring door aan de volgende turngeneratie.

Avontuur, verwondering en inspiratie

Thuiszitten met FOMO is mijn grootste nachtmerrie. Daarom verrijk ik mij het liefst door veel te ondernemen. Een concert hier, een festival daar, met vrienden afspreken of een verre reis, zo ben ik altijd op zoek naar avontuur, verwondering en inspiratie.

Kortom, ik kijk uit naar de uitdagingen die Reqruiting en haar klanten voor mij in petto hebben. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2023 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline