In de afgelopen jaren hebben wij ervaren dat het belangrijk is om te weten waar een bedrijf echt voor staat. Waarom werken mensen bij uw organisatie, wat bindt hun, waarom zijn ze trots om dagelijks aan het werk te gaan. Dat is hetgeen je als bedrijf moet uitdragen om de ideale kandidaat te kunnen interesseren voor uw organisatie.

Reqruiting.nl ondersteunt en versterkt bouw- en technische organisaties in het recruitmentproces. Met werkzaamheden waar de opdrachtgever behoefte aan heeft. Een kandidaat recruiten via inhouse recruitment, het online werven van kandidaten, het opzetten van employer branding tot het spreken en aannemen van de kandidaat. Wij verzorgen het gehele traject of alleen bepaalde onderdelen. De opdrachtgever kiest waar behoefte aan is, natuurlijk adviseren wij daarin.

Dit alles doen wij vanuit uw bedrijfsnaam om een optimaal resultaat en bereik te realiseren. Wij zijn van mening dat een kandidaat namelijk bewust kiest voor een organisatie, de kernwaarden van deze organisatie en natuurlijk voor de uitdagende functie. Dat is ook de reden waarom wij niet voor maar met onze opdrachtgevers samenwerken. De combinatie van de branchekennis van de opdrachtgever gecombineerd met de kennis van Reqruiting.nl.

Waarom opdrachtgevers voor Reqruiting.nl kiezen Inhouse Recruitment
Reqruiting.nl neemt, tijdelijk, de rol aan van uw eigen recruiter of HR-specialist. Uw eigen HR-specialist is een kei in zijn of haar vak maar moet vaak vele ballen in de lucht houden waardoor hij of zij geen tijd heeft om continue actief te zoeken naar nieuw personeel. En dat doet reqruiting.nl niet even, maar fulltime, dag in, dag uit zonder gestoord te worden met andere HR zaken. Ruime ervaring hebben wij in het vinden van personeel in de technische- en bouwbranches. Het voordeel van inhouse recruitment is het feit dat wij uit uw bedrijfsnaam werken en niet uit naam van Reqruiting.nl, naast het zoeken naar nieuw personeel versterken wij direct uw werkgeversmerk aangezien wij continue (online) zichtbaar zijn namens uw bedrijf.

Voordelen van een Inhouse recruiter
 • Werving en Selectie uit uw bedrijfsnaam
  Wij zijn van mening dat een kandidaat bewust kiest voor een uitdagende functie bij een leuk bedrijf. Daarom heeft anoniem adverteren ook minder kans van slagen.
 • Ruime ervaring in de Bouw en Techniek
  Wij hebben ruime ervaring met het recruiten van bouw- en technisch personeel.
 • Nemen het gehele proces uit handen
  Wij ondersteunen of nemen het gehele proces uit handen. Van een analyse van uw employer brand, het opstellen van profielen, het pro-actief (online) werven tot het voeren van de gesprekken en het aannemen van de kandidaten.
 • Kijk verder dan het cv
  Wij kijken verder dan het cv. Wat zijn de ambities van de kandidaat en sluiten die aan bij de ambities van uw organisatie. De werkervaring van de kandidaat is misschien nu niet toereikend maar waar wil en kan de kandidaat naar toe groeien. Bedenk ook dat 60% van de beroepen in 2025 nu nog niet bestaan, oftewel u moet mensen zoeken die willen leren en ontwikkelen.
 • Kwaliteit
  Wij hebben geen belang bij het pushen van 30 cv’s in de hoop dat er 1 op gesprek mag. U heeft alleen belang bij 2-3 goede kandidaten waarvan er één gaat starten. Wij versnellen en verbeteren het recruitmentproces.
Inhouse Recruitment
Reqruiting.nl neemt, tijdelijk, de rol aan van uw eigen recruiter of HR-specialist. Uw eigen HR-specialist is een kei in zijn of haar vak maar moet vaak vele ballen in de lucht houden waardoor hij of zij geen tijd heeft om continue actief te gaan zoeken naar nieuw personeel. En dat doet reqruiting.nl niet even, maar fulltime, dag in, dag uit zonder gestoord te worden met andere HR zaken. Ruime ervaring hebben wij in het vinden van personeel in de technische- en bouwbranches. Het voordeel van inhouse recruitment is het feit dat wij uit naam van de opdrachtgever werken en niet uit naam van Reqruiting.nl, naast het zoeken naar nieuw personeel versterken wij direct uw werkgeversmerk aangezien wij continue (online) zichtbaar zijn namens uw bedrijf.