Amber Toet


Leeftijd: 23 jaar
Gezin: Ik woon samen met mijn vriendin. Samen hebben wij twee prachtige katten, Milow en Bella.
Woonplaats: Apeldoorn.
Hobby's/interesses: Gezellige avonden met mijn familie en vrienden, social media en knuffelen met onze katten :).

Waarom ben je begonnen bij Reqruiting.nl?
Vanuit mijn opleiding wist ik dat ik graag bezig was met het bedenken van creatieve ideeën om producten en bedrijven weer te geven op social media, online marketing dus! Zo ben ik tijdens mijn afstudeerperiode bij Reqruiting.nl terecht gekomen en niet meer weggegaan. Hier krijg ik de ruimte om mijzelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken.

Samen met een geweldig, leuk team bouwen wij aan het werkgeversmerk, Employer Branding, van onze klanten. Van animaties, het maken van foto’s, schrijven van passende vacatureteksten tot het filmen van een ‘gemiddelde’ werkdag. Niets is te gek! Zo kan ik, als online marketeer, dagelijks met creatieve ideeën bezig zijn, waar ik veel positieve energie uit haal. Geen dag is hetzelfde, wat ervoor zorgt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Waarom pas jij bij Reqruiting.nl?
Reqruiting.nl is een creatieve organisatie met leuke, ondernemende, eigenzinnige mensen die, gezamenlijk met onze klanten, bouwt aan het (online) werkgeversmerk voor deze klanten. Daar hou ik van! Hier kan ik mijn creatieve ei kwijt en mij verder ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld film en animatie. Om tot de beste content te komen is het goed om eerlijk te zijn hierover en je eigen mening te geven. Ik sta hierin wel mijn ‘vrouwtje’ ;). Daarom pas ik ook bij Reqruiting.nl.

Tenslotte, welk woord/quote omschrijft jou het beste?
Mijn motto is: “Lekker hard werken”. Ik vind mijn werk erg leuk en steek graag mijn handen uit de mouwen. Dit zorgt ervoor dat ik graag lekker hard werk en met mijn glimlach klaar sta voor iedereen.