Thomas Ganzevles


Leeftijd: 38 jaar
Gezin: Samenwonend met partner en 3 kids
Woonplaats: Deventer
Hobby's/interesses: Familie, mijn kinderen en gezelligheid. Sportief bezig zijn met mountainbike, tennis en voetbal. Bezoek aan de plaatselijke voetbaltrots.
Opleiding: Post-Hbo Bedrijfskunde, Hbo Facility Management
Werk: In 2003 begonnen in de uitzendbranche als accountmanager en de afgelopen 13 jaar actief geweest in de uitzendbranche met het bemiddelen van technisch-, metaal-, bouw- en schilderpersoneel, zowel uit Nederland alsmede uit Europa. Voordat ik voor mijzelf begon was ik commercieel directeur. Kortom, ik heb alle facetten binnen de uitzendbranche gezien en gedaan.

Waarom ben je gestart met Reqruiting?
Vanuit de markt merkte ik dat het lastig is om goede mensen te werven die ook nog eens passen bij de cultuur van de organisatie. Voor veel bedrijven is het werven van nieuw personeel een klein onderdeel van de vele HR-taken. Reqruiting.nl richt zich specifiek op het recruitmentgedeelte waarbij wij bewust werven met de naam van de klant. Ik geloof namelijk dat een medewerker bewust kiest voor een bedrijf. Daarom ondersteunen wij bedrijven ook in het versterken van het werkgeversmerk. Dit doen wij door onze klanten te ondersteunen bij het daadwerkelijk zichtbaar maken van de vacature en het bedrijf bij de doelgroep. Bewust hebben wij gekozen om te werken tegen een transparant uurtarief. Ik geloof namelijk dat je dan je klant echt ondersteunt. Ik heb liever één nieuwe collega die op gesprek komt en past bij de cultuur, dan dat ik tien cv's ga sturen waarbij mijn klant nog druk is met het doorlezen van deze cv's.

Wat is volgens jou het belangrijkste in je werk?
Plezier, werken met passie en de beste willen zijn. Ik geloof namelijk dat als je iets doet wat je leuk vindt en je doet het met passie dan word je automatisch de beste.

Wanneer ga je met plezier naar het werk?
De dienst die wij leveren bij Reqruiting is relatief onbekend in de markt. Het meeste plezier haal ik dan ook uit de klanten die in beginsel nog een beetje afwachtend zijn, maar waar wij vervolgens samen met de klant de juiste nieuwe collega vinden of een goede campagne hebben opgezet om, bijvoorbeeld, leerlingen te binden aan de klant.

Tenslotte, welk woord/quote omschrijft jou het beste?
Nuchter, zeggen waar het op staat en elke dag plezier hebben.