Klant aan het woord – SW Vastgoedverbetering

In tijden van grote schaarste op de arbeidsmarkt zijn bedrijven al blij wanneer er überhaupt gereageerd wordt op de openstaande vacatures. Voor SW Vastgoedverbetering was dit niet anders. Daarom werd Reqruiting.nl ingeschakeld om ondersteuning te bieden bij het verder opbouwen van het werkgeversmerk en het ontzorgen van alle vestigingen door de instroom van nieuwe collega’s te coördineren. Dit resulteert tot heden niet alleen in kwalitatieve aanwas van nieuw personeel, maar er is ook veel meer interactie en binding onder zowel werknemers als potentiële klanten.

Een mooie samenwerking
Doordat SW Vastgoedverbetering een landelijke dekking heeft met elf vestigingen, is er een constante vraag naar nieuw personeel. Financieel directeur, Koen Poppema, schakelde daarom Reqruiting in om ondersteuning te bieden bij deze constant groeiende personeelsbehoefte. Daarnaast was er de wens om het Employer Branding structureel op te tuigen. Dit resulteerde in een mooie samenwerking tussen SW en Reqruiting. “De samenwerking met Reqruiting verloopt erg prettig. Het is fijn dat er korte communicatielijnen zijn en Reqruiting erg zelfstandig werkt. Zo denken zij mee met de opdrachtgever en hebben zij leuke, creatieve ideeën,” aldus Danique Hens, HR Adviseur bij SW.

Aanpak
Thomas Ganzevles, directeur Reqruiting.nl, geeft aan: ‘’Wanneer we kijken naar SW, is het mede door de landelijke dekking van belang dat wij regionale campagnes draaien welke de doelgroep aanspreekt. Als je een schilder of timmerman in het Noorden wil interesseren dan wil hij of zij graag gerichte vervolginformatie ontvangen in de vorm van projecten in het Noorden en de vestigingen van SW in het Noorden. Zo zorgen wij met verschillende campagnes dat elke functie bij de juiste doelgroep in de juiste regio zichtbaar is.”

Danique Hens vertelt verder: “Reqruiting zet onze vacatures en nieuwsberichten uit op social media. Dit wordt gedaan door het maken van films, animaties en het gebruik van foto’s. Hierna worden de resultaten gefilterd en de juiste kandidaat gezocht. Zo voeren zij intake gesprekken en helpen zij bij het koppelen van de juiste kandidaat op de juiste plek.”

De meerwaarde
Doordat het eerste selectieproces in handen ligt van Reqruiting, worden de belangrijkste functie-eisen gecheckt en kijken wij of kandidaat past bij opdrachtgever. Danique Hens is hier zeer tevreden over: “Het scheelt ons veel tijd, omdat de eerste selectie van kandidaten door Reqruiting wordt uitgevoerd. Dit doen ze allemaal uit naam van SW waardoor de kandidaat gelijk het vertrouwen heeft. Ondanks de krappe arbeidsmarkt weten zij met goede kandidaten te komen. Daarnaast is onze social media pagina een stuk professioneler geworden.”

Over SW Vastgoedverbetering
SW is specialist in vastgoedverbetering: van planmatig onderhoud tot en met grootschalige energetische renovaties. SW heeft een landelijke dekking met vier regio’s en elf vestigingen, waardoor zij een grote lokale betrokkenheid kennen. Door de korte communicatielijnen binnen de organisatie kennen zij niet alleen een grote lokale betrokkenheid, maar ook dat van haar medewerkers. Daarmee is SW een efficiënte en gedreven organisatie met een nauwe interne samenwerking van directie tot uitvoering. Dit laat hen behoren tot één van de grootste spelers op de Nederlandse onderhoudsmarkt. Website: www.swbv.nl

Over Reqruiting.nl
Reqruiting ondersteunt en versterkt organisaties in uiteenlopende branches in het recruitmentproces. Met werkzaamheden waar de opdrachtgever behoefte aan heeft. Een kandidaat selecteren via inhouse recruitment, het online werven van kandidaten, het opzetten van employer branding tot het spreken en aanemen van de kandidaat; wij verzorgen het gehele traject of alleen bepaalde onderdelen. Dit alles doen wij onder uw bedrijfsnaam om een optimaal resultaat en bereik te realiseren. Wij zijn namelijk van mening dat een kandidaat bewust kiest voor uw organisatie. Dit is ook de reden waarom wij niet voor onze klanten werken maar met hen samenwerken. De combinatie van de branchekennis van onze klant met de kennis van Reqruiting creëert meerwaarde.

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline