RPO Recruitment

Wil jij een deel of jouw volledige recruitment uitbesteden? Reqruiting.nl zorgt samen met jou voor een sterk werkgeversmerk, waardoor huidige werknemers trots zijn op hun werk en sollicitanten weten waarvoor jullie organisatie staat. Uit ervaring blijkt dat de HR-specialist, maar ook de marketingafdeling, vele ballen in de lucht moeten houden waardoor er geen tijd is om structureel met recruitment en arbeidsmarktcommunicatie bezig te zijn.

Het team van Reqruiting.nl helpt jou hierbij. Het schrijven van een vacaturetekst, het inrichten van jouw website, het filmen van een collega of een toffe animatie om het sollicitatiegesprek in beeld te brengen? Niks is ons te gek. Uiteraard kunnen wij ook de 1e gesprekken met een sollicitant voeren zodat jij ‘alleen’ het arbeidsvoorwaardengesprek hoeft te voeren.

Voordelen van Reqruiting.nl

Werving met jullie bedrijfsnaam

Wij zijn van mening dat een kandidaat bewust kiest voor een uitdagende functie bij een bedrijf wat bij hem of haar past. Daarom werken wij vanuit jullie bedrijfsnaam en communiceren wij via jullie social media. Het is voor een kandidaat gelijk duidelijk welk bedrijf een vacature heeft.

Recruitment marketing

Een team van specialisten, bestaande uit inhouse recruiters, tekstschrijvers, websitebouwers en foto- en videograaf staan dagelijks klaar om jullie bedrijf de juiste aandacht te geven bij zowel latent als actief werkzoekenden.

Ontzorgen van het gehele recruitmentproces

Wij ondersteunen een deel van het proces of nemen het gehele proces uit handen. Van een analyse van jouw huidige employer brand, het opstellen van vacatureteksten, social media campagnes tot het actief werven van kandidaten en aannemen van kandidaten.

Heldere investering

Wij werken met 3 pakketten waardoor jij vooraf weet wat de investering is.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Arbeidsmarktcommunicatie

Wat heb jij te bieden als werkgever? Wil jij gestructureerd naar buiten treden dan is het van belang om na te denken over een arbeidsmarktcommunicatieplan. Hoe je dit doet? Onze specialisten helpen je graag.

Professionele recruiters

Naast een juiste arbeidsmarktcommunicatie is het belangrijkste; de recruiter. Je kan in je communicatie alles perfect voor elkaar hebben, maar de recruiter zorgt dat de kandidaat zich comfortabel voelt gedurende het traject en zorgt dat hij/zij een vaste baan wil opzeggen om bij jullie organisatie te komen werken.

Recruitment marketing

Onze contentmarketeers zorgen voor mooie vacaturevideo’s, heldere vacatureteksten en het juist targeten, zodat jouw kandidaten de content voorbij zien komen op bijvoorbeeld LinkedIn of Instagram. Bekijk hier wat wij doen op het gebied van Recruitment marketing.

Werken op locatie of Remote

Ons team kan bij jou op kantoor of remote werken. Door de huidige communicatiemiddelen kunnen wij jouw bedrijf overal goed ondersteunen.

Monitoren van social media

Potentiële kandidaten oriënteren zich online en willen eerst meer informatie alvorens ze op gesprek gaan. Geen solliciatiegesprek maar kennis opdoen. Onze specialisten verzorgen 24/7 dit contact via LinkedIn, Facebook, Instagram, WhatsApp of Messenger.

Begeleiding kandidaat

Onze recruiter zorgt voor een juiste begeleiding tijdens het traject. Telefonisch bespreken we de wensen van zowel kandidaat als de organisatie. Wij plannen de afspraken in de agenda van de manager. Bellen hem of haar ’s avonds op om te vragen hoe het gesprek gegaan is. Beantwoorden vragen over een aantal arbeidsvoorwaarden en zorgen dat het traject volgens planning blijft verlopen. Voor de kandidaat zijn wij vaak het eerste aanspreekpunt.

Afwijzen van kandidaten

Een cv die niet voldoet aan de wensen? Wij bellen de kandidaat toch even op om een gesprek(je) aan te gaan. De kandidaat is voor nu mogelijk niet geschikt, maar door ze nu netjes af te wijzen praten ze toch positief over jouw organisatie. Wie weet past deze kandidaat over 5 jaar wel in het plaatje.

Werving via jobsites

Naast de werving via de social media kanalen van de klant heeft Reqruiting.nl ook abonnementen op bekende jobsites, waardoor wij deze kandidaten ook kunnen benaderen voor jouw organisatie.

Investering

Onze dienstverlening hebben wij onderverdeeld in 3 overzichtelijke pakketten. Benieuwd welk pakket het beste bij jouw vraagstuk aansluit? Bekijk hieronder onze 3 pakketten of neem contact met ons op. We maken graag kennis met je!


Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline