Wij verzorgen jouw gehele Employer Branding en RPO Recruitment!

Reqruiting.nl is opgericht om organisaties te ondersteunen in hun zoektocht naar en het behouden van nieuw talent. Waar voorheen het plaatsen van een vacature op de eigen website voldoende was moeten organisaties nu structureel bezig zijn met een doordachte employer branding en daaraan gekoppelde RPO-recruitment om nu, maar ook in de toekomst talenten aan de organisatie te kunnen binden. Dat is bij uitstek ons werkterrein. Daarbij bedenken wij samen met jou de meest geschikte wervingscampagnes om de organisatie en vacatures ook daadwerkelijk zichtbaar te maken bij de juiste doelgroepen via Instagram, LinkedIn, YouTube of Facebook. Alles met één doel, zorgen dat een talent bewust kiest voor jouw organisatie. Daarom werkt Reqruiting.nl ook niet voor, maar samen met haar opdrachtgevers om de organisatie op de kaart te zetten.

Reqruiting.nl is in 2017 opgericht door Thomas Ganzevles die sinds 2003 actief is in de arbeidsbemiddeling. Thomas weet hoe belangrijk het is om continu bezig te zijn met het aantrekken van nieuw talent, maar bovenal ook talent dat past bij de team samenstelling en past binnen de kernwaarden van de organisatie. Thomas geniet er elke dag weer van om, samen met zijn team, organisaties te mogen ondersteunen in dit proces en tegelijkertijd het werkgeversmerk op een eigen manier kenbaar te maken aan de wereld.

Missie

Wij ondersteunen en versterken organisaties met het employer branding en recruitmentproces met als doel het beter functioneren van deze organisaties; waar mensen werken omdat ambities en waarden overeenkomen met de eigen ambities en waarden.

Visie

Wij ambiëren de beste Employer Branding en RPO Recruitment organisatie te zijn voor het MKB in Nederland. Het continu innoveren van onze dienstverlening en nastreven van een hoge mate van klantvriendelijkheid zijn belangrijke pijlers om dit te realiseren.

Onze kernwaarden : Kwaliteit, Ambitie & Innovatie

Ons team

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline