Meet Aniek!

Even voorstellen: mijn naam is Aniek Steenbergen (24), woonachtig in de andere Hanzestad Zwolle. Elke werkdag reis ik af naar Deventer om de functie Junior Online Marketeer te vervullen.

Met een hbo-opleiding Communicatie op zak mocht ik gaan proeven van het communicatievak. In mijn vorige baan richtte ik mij op social media, grafische vormgeving en storytelling. Dit zijn een aantal voorbeelden waar ik veel energie van krijg. Enige tijd later was het tijd voor de volgende stap: een nieuwe baan. Ik wilde verder groeien bij een vlot bedrijf die openstaat voor persoonlijke ontwikkeling. Via LinkedIn kwam Reqruiting.nl op mijn pad. En de rest is geschiedenis.

Als Junior Online Marketeer bij Reqruiting.nl ben ik actief in de wereld van social media… en meer! Welke content past het beste bij jouw bedrijf en de doelgroep? Welke visuals triggeren jouw klanten? En met welke online boodschap gaat jouw doelgroep over tot conversie? Ik denk graag mee om deze vragen te beantwoorden.

Buiten werktijd ben ik te vinden op het korfbalveld. Ik speel in de selectie van KV Oranje Zwart Zwolle. Ook haal ik voldoening uit vrijwilliger zijn bij deze vereniging. Als grafisch vormgever maak ik namelijk de communicatie-uitingen van ‘mijn’ club. Daarnaast is fotografie een andere hobby, met een lichte voorkeur voor portretfotografie.

 

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline