Meet Dorinke!

“Sociale creatieve chaoot die alles leuk vindt wat met content te maken heeft.” Dat ben ik, Dorinke Klomp (23). Sinds juni 2021 mag ik mij als online marketeer aansluiten bij het leuke team van Reqruiting!

Na mijn studie Creative Business ging ik aan de slag als online marketing en communicatiemedewerker binnen een bouwbedrijf. Daar kreeg ik alle vrijheid om verschillende content te maken: van social media tot flyers. Na een jaar werd het toch echt wel tijd om naar een bureau te gaan. Want hoe meer creatieve koppen bij elkaar, hoe beter. Als makers onder elkaar leer je van elkaar én inspireer je elkaar.

Als Online Marketeer bij Reqruiting mag ik de maker zijn van allerlei type content: animaties, flyers, social media posts en video’s. Gelukkig maar, want de combinatie van verschillende creatieve werkzaamheden maakt mij het gelukkigst! Samen met mijn collega’s gaan wij aan de slag met creatieve content die aankomt, overtuigt en entertaint. Content die ertoe doet.

In mijn vrije tijd zit ik niet graag stil, want een dag niks uitgevoerd is een dag niet geleefd. Ik ga graag met vrienden een drankje doen, maar zaterdagochtend gaat de wekker weer vroeg. Dan trek ik mijn scoutingblouse aan om kinderen leiding te geven en hun een leuke ochtend te bezorgen. Op zondagen kun jij mij hopelijk snel weer vinden op het voetbalveld en doordeweeks zie je mij in de sportschool staan.

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline