Meet Joa!

 

Dit ben ik!

Hey. Mijn naam is Joa Maschhaupt (17). Ik zou mezelf omschrijven als een creatief, gedreven en leergierig persoon. Op dit moment zit ik in mijn 2e jaar van de opleiding mediavormgever op het Cibap Vakschool Voor Vormgeving. Vanaf september tot februari loop ik stage bij Frescon Online Branding.

 

Uiting van creativiteit

Na het eerste halfjaar op het Cibap Heb ik de keuze gemaakt voor de studierichting Media vormgever. Ik kwam er al snel achter dat deze richting goed bij mij past. Van jongs af aan ligt mijn hart al bij creatief bezig zijn. Met name voor tekenen. Daar ligt mijn passie. Zodra je mij een pen of potlood gaf, begon ik met tekenen en was ik niet meer te stoppen. Vooral tijdens de wiskundeles kwamen er de mooiste ideeën naar boven. Tegenwoordig uit ik mijn creativiteit wat minder op papier en steeds meer op de laptop. Van foto’s bewerken in Photoshop tot video’s monteren in Première Pro en illustreren in Illustrator. Allemaal voorbeelden van programma’s waar ik urenlang mee kan werken.

Verwachtingen

Ik hoop bij Frescon mijn vaardigheden in deze creatieve programma’s te kunnen verbeteren. Ook hoop ik hier een beter beeld te krijgen van hoe het er in de praktijk aan toegaat bij een online branding bureau!

 

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline