Meet Jordi!

Wie ben ik?

Mijn naam is Jordi Schoot, 28 jaar en samenwonend met mijn vriendin in het mooie Deventer. Sociaal, gedreven, creatief en sportief zijn kenmerken die mij het beste omschrijven. Sinds 1 november 2021 ben ik werkzaam in het leuke en creatieve team van Reqruiting als Online Marketeer.

 

Waarom Reqruiting?

Bij mijn vorige baan heb ik mogen proeven van contentcreatie en marketing. Tijdens deze werkzaamheden kwam ik erachter dat ik het meeste energie krijg van het ontwikkelen en maken van content. Ik sta graag met de camera in mijn handen om vervolgens een interessante video/foto te kunnen creëren. Nu ik dit op kleine schaal heb gedaan, was het tijd om de volgende stap te zetten in mijn carrière: een nieuwe baan bij een marketingbureau.

 

Online Marketeer

Als Online Marketeer bij Reqruiting zal ik verschillende soorten content gaan ontwikkelen voor bedrijven. Samen met het creatieve team van Reqruiting maken wij bedrijven meer online zichtbaar. Voorbeelden hiervan zijn social media posts, flyers, (promotie)video’s en animaties. “De online marketingwereld is zó groot dat je makkelijk de rode draad kwijt raakt. Door frequent met onze klant aan tafel te zitten en te overleggen wordt duidelijk wat voor soort content we gaan creëren en bewaken wij de rode draad!”

 

Vrije tijd

In mijn vrije tijd zit ik ook niet stil. Zowel de sportschool als de padelbaan zijn plekken waar ik vaak te vinden ben. Buiten deze sportieve activiteiten houd ik er ook van een festival te bezoeken of een drankje te doen op het terras met vrienden. Verder word ik ook altijd blij van een goed potje voetbal!

 

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline