Meet Lara

Mijn naam is Lara Mercan en ik ben achttien jaar oud. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf 5 februari loop ik tien weken stage bij Frescon Online Branding als online marketeer.

 

Opleiding

Na mijn middelbareschooltijd in Deventer koos ik ervoor om de opleiding Creative Business te volgen in hartje Amsterdam. Zelf woon ik nog thuis in Deventer, waardoor ik wekelijks in de trein zit naar Amsterdam.

Ik heb bewust gekozen om de opleiding te volgen aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier werk je namelijk met het studieprogramma stones. Dit houdt in dat je geen tentamens hebt en niet uren hoeft te blokken in boeken, maar werk je aan jouw persoonlijke studieroute waardoor je ook veel in de praktijk bezig bent. In één jaar volg je vier stones, waarbij je een beroepsvraagstuk beantwoordt voor de opdrachtgever.

 

Vrije tijd

Naast school werk ik bij fastfoodservice Paul van Gurp in Deventer. Verder kan ik enorm genieten van de momenten met mijn familie en vrienden. Met mijn vriendinnen kom ik het liefst elke week samen om te borrelen of om samen naar de bioscoop te gaan. Zodra de zon schijnt zit ik graag in de tuin om te barbecueën met mijn familie.

 

Verwachting

De komende tien weken hoop ik ervaring op te doen en mijzelf te ontwikkelen. Zo wil ik mijn vaardigheden van het Adobepakket verbeteren en hoop ik te leren hoe het in de praktijk eraan toe gaat bij een online marketingbureau!

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline