Meet Maaike

‘Een Twentse creatieveling met een passie voor contentcreatie’ is hoe je mij het beste kunt omschrijven. Mijn naam is Maaike Flims, 23 jaar en nu nog woonachtig in Oldenzaal. Binnenkort ga ik samenwonen met mijn vriend in Deventer. Vanaf 1 maart ben ik werkzaam als Online Marketeer in het creatieve en gezellige team van Frescon Online Branding.

Aan de slag bij Frescon

Na mijn opleiding Creative Business ben ik begonnen als online marketeer bij een deurenfabrikant. Hier heb ik samen met het marketingteam de online vindbaarheid van het bedrijf mogen vergroten en aan toffe projecten mogen werken. Na bijna twee jaar was het tijd voor een nieuwe stap: in een creatief team aan de bureaukant aan de slag!

Bij Frescon ga ik me bezighouden met het creëren van verschillende content zoals: social media posts, blogs, foto’s en video’s. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor dat onze klanten ontzorgd worden en goed (online) vindbaar zijn.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd houd ik er ook van om creatief bezig te zijn. Zo kun je mij vinden achter een schildersezel of in de loods van de carnavalsvereniging. Hier help ik bij het schilderen van de carnavalswagen. Ook vind ik het leuk om een potje te volleyballen of gezellig een drankje in de stad te doen met vrienden.

Maaike Flims

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline