Meet Merle!

Leergierig, plezierig en gedreven. Drie woorden die, mij, Merle Wiggers omschrijven. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie op het Saxion, welke vanaf september weer begint. Tijdens deze opleiding, ben ik met name bezig op het gebied van marketing, sales, marktonderzoek en communicatie. In de afgelopen drie jaar van mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat mij de marketing erg aanspreekt, omdat ik het erg interessant vind om bepaalde bedrijven of producten te positioneren in de markt. Begin augustus is mijn stage bij Frescon van start gegaan. Hier hoop ik, komend half jaar, alle kneepjes van het marketing-vak verder te leren en in de praktijk te brengen.

Frescon is gevestigd in mijn geboortestad Deventer waar ik nog steeds woonachtig ben, inmiddels al 22 jaar. Sinds een jaar woon ik op mijzelf in het mooie centrum van de oude stad. Buiten mijn stage om werk ik als verkoopmedewerkster in de showroom van Table Du Sud waar ik ook veel ervaring op doe in de sales. Marketing en sales gaan immers hand in hand. Daarom hoop ik dit ook te kunnen implementeren tijdens mijn stage. In mijn vrije tijd pluk ik graag de dag en besteed ik veel aandacht aan mijn familie en vrienden. Met hen doe ik dan ook graag leuke dingen zoals lekker eten, terrassen, fitnessen en dagjes uit.

Het komende half jaar hoop ik veel verdiepende kennis op te doen bij Frescon. Zelf sta ik open om alle aspecten van het marketing-vak te leren. Hierdoor hoop ik voor mijzelf te kunnen bepalen wat ik écht leuk vind. Aankomende tijd zal ik dus vooral mijzelf verder ontwikkelen als online marketeer!

 

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline