Meet Robbert

Mijn naam is Robbert Berendsen en ik studeer Creative Business op Hogeschool Saxion Enschede. Vanaf november 2023 ben ik voor een half jaar bij Frescon aan het werk voor een afstudeeronderzoek.

Toekomstig Marketeer in hart en nieren

Nadat ik de opleiding Marketing en Communicatie (mbo 4) had afgerond, wilde ik verder studeren en ben ik begonnen op het Saxion. Vanaf het tweede jaar heb ik bewust voor de specialisatie Creatieve Marketingconcepten gekozen. Vooral het onderzoeken, kijken wat beter kan én hiermee zorgen dat een bedrijf nog beter op de kaart wordt gezet, vind ik erg leuk. Als kind was ik gek op tekenen, schilderen of eigen creaties met lego maken. Die creativiteit kan ik kwijt in dit vakgebied.

Van stage naar bijbaan

Tijdens mijn studie heb ik een half jaar stagegelopen bij een internationaal detacheringsbureau en vervolgens heb ik hier, naast mijn studie, anderhalf jaar gewerkt. Hier heb ik al veel kennis gemaakt met de praktijk. Ik verzorgde onder andere de content op social media, bedacht nieuwe presentaties van onze kandidaten, schreef ik vacatures en kandidaat profielen én heb ik in samenwerking met een marketingbureau de website vernieuwd.

Druk baasje

Momenteel woon ik in een gemengd studentenhuis in Enschede. Ik kan ervan genieten om samen met mijn huisgenoten verse gerechten op tafel te zetten, van lasagne, pulled chicken tot zelfgemaakte hamburgers. Om in topvorm te blijven sport ik gemiddeld 3 keer per week en in het weekend pak ik met vrienden een filmpje in de bioscoop of drinken we wat met elkaar in de stad.

Verwachtingen

Het komende half jaar wil ik alle kennis die ik de afgelopen jaren tijdens de studie heb opgedaan in de praktijk gaan toepassen. Er wacht in ieder geval een leuk afstudeeronderzoek. Ook hoop ik te leren van de expertise van team Frescon en te kunnen proeven van de gezelligheid op het kantoor. Als dit allemaal resulteert in een verrijking van de positionering en het daarbij behorend marketingcommunicatieplan waar Frescon écht wat aan heeft dan ben ik meer dan tevreden!

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline