Wij zijn exclusief partner van leadinfo

Leadgeneratie Software
Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen. Leadinfo geeft deze bedrijven weer via een overzichtelijk dashboard zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag! Zo werkt de leadgeneratie software van Leadinfo voor u! Reqruiting is partner van Leadinfo zodat wij alles voor jouw organisatie regelen. Hoe fijn is dat.

Zo doen we dat
De leadgeneratie software herkent de bedrijven die uw website bezoeken door het IP adres te koppelen aan de uniek samengestelde database. Vervolgens toont Leadinfo op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heeft u alle informatie die u nodig heeft om het eerste contact te leggen vanuit één overzichtelijk dashboard.

Om iemand te kunnen overtuigen van uw dienst/product wilt u natuurlijk wel weten waar de persoon aan de andere kant van de lijn in geïnteresseerd is. Daarom toont onze leadgeneratie software u precies welke pagina’s er bezocht zijn en voor hoelang. Aan alle bedrijven wordt automatisch een leadscore gekoppeld zodat u weet welke leads het meest interessant zijn. Komen ze vaak op uw website? Dan krijgen ze automatisch een hogere score.

Online branding & Leadgenerator
Door het creëren van mooie content in de vorm van video, interviews, vlogs en achtergrond artikelen en het gericht promoten onder de gewenste doelgroep(en) zorg je dat er nog meer potentiële bedrijven op je website komen die vervolgens herkent worden door de software. Inzet van online branding en leadgenerator is een mooie combinatie om goede resultaten te behalen voor jouw bedrijf.

De data is van u
Uiteraard is de data binnen Leadinfo van u. Ook wanneer u stopt met deze leadgeneratie software kunt u alle data exporteren zodat u in de toekomst de oude leads nog kunt opvolgen. Ook wanneer u alleen een trial aanvraagt!

Benieuwd of Leadinfo ook voor jouw organisatie meerwaarde heeft?
Aanvragen is heel makkelijk, u kunt vandaag nog aan de slag met de leadgeneratie software. Als partner van Leadinfo regelen wij alles voor jou zodat jij direct aan de slag kan met de software.

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline