Blogs

3 redenen waarom mock-ups jouw online ontwerpen laten leven

Geplaatst op 23 november 2022 door Thomas Ganzevles

Wie wint de wedstrijd: visuals of tekst? Mensen onthouden gemiddeld 55% meer informatie wanneer zij het visueel voor zich zien in plaats van horen. Een aantrekkelijke uiting van jouw boodschap helpt daarom een blijvende indruk achter te laten. Maar hoe? Hét wondermiddel: een mock-up. In deze gids vertellen wij hoe jouw merk online tot leven […] Lees verder »

Succesvolle vacaturevideo: groot bereik en enorm aantal klikken

Geplaatst op 13 oktober 2022 door Thomas Ganzevles

Vakmensen verbinden aan jouw merk in een krappe arbeidsmarkt vergt een structurele aanpak. Dit merkte ook onze klant SW Vastgoedverbetering. Al ruim drie jaar verzorgen wij de uitvoering van hun arbeidsmarktcommunicatie. Met onze ervaring realiseerden wij een opvallende vacaturevideo, die wél de aandacht van schilders trekt. In deze blog delen wij het hele proces van […] Lees verder »

Succesvolle vacaturevideo voor SW Vastgoedverbetering

5 soorten hashtags die jouw content beter vindbaar maken

Geplaatst op 1 september 2022 door Thomas Ganzevles

  Hashtags, je ontkomt er tegenwoordig niet meer aan. Op Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest of bijvoorbeeld TikTok. Iedereen maakt er tegenwoordig gebruik van, maar waarom eigenlijk? Veel bedrijven ontgaan de juiste manier van hashtaggebruik en dus ook de impact ervan op de doelgroep. Zonde, toch? Daarom geven wij jou in deze blog een aantal handige […] Lees verder »

Wat betekenen de veranderingen in Facebook Ads voor mijn bedrijf?

Geplaatst op 12 april 2022 door Thomas Ganzevles

Meta (het moederbedrijf van onder andere Facebook en Instagram) deed wederom een aanpassing in haar beleid. Deze keer stonden de aanpassingen rondom targetingmogelijkheden centraal. En juist deze aanpassingen hebben een behoorlijke impact op de marketinginspanningen van bedrijven. In deze blog vertellen wij meer over de veranderingen en wat dit inhoudt voor de advertentiemogelijkheden van jouw […] Lees verder »

Meet Jolinde!

Geplaatst op 9 maart 2022 door Thomas Ganzevles

Hi! Mijn naam is Jolinde Aaltink. Het komende halfjaar loop ik stage bij Reqruiting. Tijdens mijn stage hoop ik meer kennis te krijgen en mij verder te ontwikkelen op het gebied van marketing, communicatie en online content creatie. Na mijn middelbare school heb ik de studie Media Vormgeving afgerond op het Cibap te Zwolle en […] Lees verder »

Meet Jordi!

Geplaatst op 10 november 2021 door Thomas Ganzevles

Wie ben ik? Mijn naam is Jordi Schoot, 28 jaar en samenwonend met mijn vriendin in het mooie Deventer. Sociaal, gedreven, creatief en sportief zijn kenmerken die mij het beste omschrijven. Sinds 1 november 2021 ben ik werkzaam in het leuke en creatieve team van Reqruiting als Online Marketeer.   Waarom Reqruiting? Bij mijn vorige […] Lees verder »

Het werk van een Online Marketeer

Geplaatst op 2 september 2021 door Thomas Ganzevles

Voor veel mensen is het werk van een online marketeer nogal abstract. Amber Toet: “Regelmatig krijg ik de vraag: Maar wat doen jullie nou eigenlijk? In deze blog neem ik je mee in de leuke wereld van een online marketeer.’” De ochtend van een online marketeer Rond een uur of zeven gaat de wekker, er […] Lees verder »

Meet Merle!

Geplaatst op 13 augustus 2021 door Thomas Ganzevles

Leergierig, plezierig en gedreven. Drie woorden die, mij, Merle Wiggers omschrijven. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie op het Saxion, welke vanaf september weer begint. Tijdens deze opleiding, ben ik met name bezig op het gebied van marketing, sales, marktonderzoek en communicatie. In de afgelopen drie jaar van mijn […] Lees verder »

Meet Dorinke!

Geplaatst op 13 juli 2021 door Thomas Ganzevles

“Sociale creatieve chaoot die alles leuk vindt wat met content te maken heeft.” Dat ben ik, Dorinke Klomp (23). Sinds juni 2021 mag ik mij als online marketeer aansluiten bij het leuke team van Reqruiting! Na mijn studie Creative Business ging ik aan de slag als online marketing en communicatiemedewerker binnen een bouwbedrijf. Daar kreeg […] Lees verder »

Meet Aniek!

Geplaatst op 19 april 2021 door Thomas Ganzevles

Even voorstellen: mijn naam is Aniek Steenbergen (24), woonachtig in de andere Hanzestad Zwolle. Elke werkdag reis ik af naar Deventer om de functie Junior Online Marketeer te vervullen. Met een hbo-opleiding Communicatie op zak mocht ik gaan proeven van het communicatievak. In mijn vorige baan richtte ik mij op social media, grafische vormgeving en […] Lees verder »

Wij zijn exclusief partner van leadinfo

Geplaatst op 16 april 2020 door rsiero

Leadgeneratie Software Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen. Leadinfo geeft deze bedrijven weer via een overzichtelijk dashboard zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de […] Lees verder »

Inzet Google display-advertenties

Geplaatst op 16 april 2020 door rsiero

Digitale display-advertenties zijn grafische advertenties op internet websites, apps of sociale media via banners of andere advertentie-indelingen die zijn gemaakt van tekst, afbeeldingen, animaties, video en audio. Het belangrijkste doel van display-advertenties is het leveren van algemene informatie wie jij bent als werkgever en het tonen van relevante vacatures aan websitebezoekers. Je ziet het vast […] Lees verder »

Hoe is jouw online performance en welke conversie behaal jij met je content?

Geplaatst op 16 april 2020 door rsiero

Is het voor jou als organisatie ook één van de grootste uitdagingen: op originele én effectieve wijze de relatie met jouw doelgroep opbouwen en structureel versterken. Natuurlijk wil je weten welke content op welk moment de juiste snaar gaat raken bij je doelgroep. Meten hoe je bestaande content presteert is niet alleen nuttig om die […] Lees verder »

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2023 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline