Nieuws

Meet Maaike

Geplaatst op 14 maart 2024 door Thomas Ganzevles

‘Een Twentse creatieveling met een passie voor contentcreatie’ is hoe je mij het beste kunt omschrijven. Mijn naam is Maaike Flims, 23 jaar en nu nog woonachtig in Oldenzaal. Binnenkort ga ik samenwonen met mijn vriend in Deventer. Vanaf 1 maart ben ik werkzaam als Online Marketeer in het creatieve en gezellige team van Frescon […] Lees verder »

Maaike Flims

Meet Lara

Geplaatst op 12 februari 2024 door Thomas Ganzevles

Mijn naam is Lara Mercan en ik ben achttien jaar oud. Op dit moment zit ik in het tweede jaar van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam. Vanaf 5 februari loop ik tien weken stage bij Frescon Online Branding als online marketeer.   Opleiding Na mijn middelbareschooltijd in Deventer koos ik ervoor […] Lees verder »

Download onze inhaakkalender 2024

Geplaatst op 28 december 2023 door Thomas Ganzevles

De inhaakkalender van 2024: een musthave voor iedere marketeer Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor jouw social media content? Onze inhaakkalender komt jou redden! Met onze officiële inhaakkalender kun jij inspelen op alle actualiteiten die passen bij jouw doelgroep. Geen saaie standaard content meer, maar content die past bij het moment. Download hier de […] Lees verder »

Meet Robbert

Geplaatst op 7 december 2023 door Thomas Ganzevles

Mijn naam is Robbert Berendsen en ik studeer Creative Business op Hogeschool Saxion Enschede. Vanaf november 2023 ben ik voor een half jaar bij Frescon aan het werk voor een afstudeeronderzoek. Toekomstig Marketeer in hart en nieren Nadat ik de opleiding Marketing en Communicatie (mbo 4) had afgerond, wilde ik verder studeren en ben ik […] Lees verder »

Succesverhaal: hoe de irritatie van een missend puzzelstukje kan leiden tot nieuwe klanten

Geplaatst op 6 december 2023 door Thomas Ganzevles

14:15 de telefoon gaat… Reqruiting, we hebben jullie creatieve marketingkennis nodig! Wij willen deze zomer 150 prospects op een ludieke manier bereiken en het liefst met hen allemaal om tafel komen. Met deze oproep kwam technisch uitzendbureau Flexurity. Na wat sparren, werd de opdracht en het doel ons snel duidelijk: bedenk een ludiek salespresentje die […] Lees verder »

Thought leadership advertentie op LinkedIn, zo werkt het.

Geplaatst op 12 juli 2023 door Thomas Ganzevles

Thought leadership advertenties op LinkedIn Vanaf heden kan je thought leadership-advertenties gebruiken om de content van jouw collega’s, zoals de directeur of een verkoper, betaald te promoten op LinkedIn in plaats van alleen op jouw bedrijfspagina. Het grote voordeel hiervan is dat je in staat bent om jouw persoonlijke boodschap te tonen aan bijvoorbeeld recente […] Lees verder »

4 redenen waarom TikTok in jouw social strategie thuishoort

Geplaatst op 18 april 2023 door Thomas Ganzevles

  TikTok begon als een app voor leuke deuntjes en dansjes, maar is nu véél meer dan dat. Met ruim 3 miljoen Nederlandse gebruikers is het een perfect middel om jouw doelgroep te bereiken. Want wist je dat TikTok consumenten meer interactie met bedrijven hebben dan gebruikers van andere sociale media platformen? Het is het […] Lees verder »

Tiktok mobiel

Zó bereik jij Generatie Z op social media

Geplaatst op 30 maart 2023 door Thomas Ganzevles

Generatie Z (geboren tussen 1995 en 2010) bepaalt in acht seconden of jouw merk interessant genoeg is. Daarbij verbinden zij zich continu online met een smartphonegebruik van vijf (!) uur per dag. Zie daar maar eens tussen te komen. Hoe jij deze jonge, leergierige en online doelgroep bereikt? Met deze vijf gelijk toe te passen […] Lees verder »

De voordelen van een content marketeer inhouse

Geplaatst op 23 maart 2023 door Thomas Ganzevles

Haal het maximale uit jouw online marketing met een content marketeer inhouse. Een aantal uur per week of maand aanwezig zijn op jouw werkvloer resulteert in snellere communicatie en een beter beeld van jouw organisatie. Dit levert kwalitatief hogere content op, zo weet ook onze klant Binnen Makelaars. Collega Jordi zit wekelijks bij Binnen Makelaars […] Lees verder »

Het all-in-one platform voor je klantenservice

Geplaatst op 15 februari 2023 door Thomas Ganzevles

Communiceren met jouw (potentiële) klant via zijn/haar favoriete kanaal? Met het customer engagement platform Trengo beheer jij jouw klantenservice op een efficiënte manier. Jij bent in staat om snel op klanten te reageren, automatisering in te stellen voor vragen en prestaties te meten en analyseren. Een aantal van onze klanten gingen jou al voor. Wij […] Lees verder »

Dit betekent het social mediagebruik van Nederlanders in 2023 voor jou

Geplaatst op 7 februari 2023 door Thomas Ganzevles

Elk jaar houdt NewCom een groot trendonderzoek naar het gebruik en de verwachtingen van social media in Nederland. Welke uitkomsten kan jij voortaan meenemen in jouw online marketingstrategie? Hieronder vind je de belangrijkste punten. Visuals en humor rules! Ten eerste blijft het aantal social mediagebruikers groeien. Dit is met name op TikTok, Snapchat en Instagram. […] Lees verder »

ChatGPT, de toekomst?

Geplaatst op 30 januari 2023 door Thomas Ganzevles

Je komt er bijna niet meer omheen. Een hot topic in elke branche: AI-chatbots, met ChatGPT als populairste voorbeeld. Kortom genereert deze nieuwste tool bijvoorbeeld jouw input in unieke teksten. Te mooi om waar te zijn, toch? Het gebruiken van zo’n chatbox biedt uitkomst, maar kent wel haar voor- en nadelen. In deze blog praten […] Lees verder »

Download onze inhaakkalender 2023

Geplaatst op 12 januari 2023 door Thomas Ganzevles

De inhaakkalender van 2023: een musthave voor iedere marketeer Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor jouw social media content? Onze inhaakkalender komt jou redden! Met onze officiële inhaakkalender kun jij inspelen op alle actualiteiten die passen bij jouw doelgroep. Geen saaie standaard content meer, maar content die past bij het moment. Vul hieronder jouw […] Lees verder »

3 redenen waarom mock-ups jouw online ontwerpen laten leven

Geplaatst op 23 november 2022 door Thomas Ganzevles

Wie wint de wedstrijd: visuals of tekst? Mensen onthouden gemiddeld 55% meer informatie wanneer zij het visueel voor zich zien in plaats van horen. Een aantrekkelijke uiting van jouw boodschap helpt daarom een blijvende indruk achter te laten. Maar hoe? Hét wondermiddel: een mock-up. In deze gids vertellen wij hoe jouw merk online tot leven […] Lees verder »

Succesvolle vacaturevideo: groot bereik en enorm aantal klikken

Geplaatst op 13 oktober 2022 door Thomas Ganzevles

Vakmensen verbinden aan jouw merk in een krappe arbeidsmarkt vergt een structurele aanpak. Dit merkte ook onze klant SW Vastgoedverbetering. Al ruim drie jaar verzorgen wij de uitvoering van hun arbeidsmarktcommunicatie. Met onze ervaring realiseerden wij een opvallende vacaturevideo, die wél de aandacht van schilders trekt. In deze blog delen wij het hele proces van […] Lees verder »

Succesvolle vacaturevideo voor SW Vastgoedverbetering

Meet Joa!

Geplaatst op 15 september 2022 door Thomas Ganzevles

  Dit ben ik! Hey. Mijn naam is Joa Maschhaupt (17). Ik zou mezelf omschrijven als een creatief, gedreven en leergierig persoon. Op dit moment zit ik in mijn 2e jaar van de opleiding mediavormgever op het Cibap Vakschool Voor Vormgeving. Vanaf september tot februari loop ik stage bij Frescon Online Branding.   Uiting van […] Lees verder »

Meet Jolinde!

Geplaatst op 9 maart 2022 door Thomas Ganzevles

Hi! Mijn naam is Jolinde Aaltink. Het komende halfjaar loop ik stage bij Reqruiting. Tijdens mijn stage hoop ik meer kennis te krijgen en mij verder te ontwikkelen op het gebied van marketing, communicatie en online content creatie. Na mijn middelbare school heb ik de studie Media Vormgeving afgerond op het Cibap te Zwolle en […] Lees verder »

De 7 beïnvloedingsprincipes van Cialdini

Geplaatst op 3 februari 2022 door Thomas Ganzevles

  Wij proberen altijd doelgroepen in beweging te brengen. Zo willen wij hen overtuigen om acties uit te voeren op de website. Denk aan contact opnemen of aankopen doen. Maar hoe kun je hen het beste overtuigen om dit te doen? Daar zijn talloze onderzoeken naar gedaan. De meest bekende zijn van Cialdini, oud-hoogleraar psychologie […] Lees verder »

de 7 beïnvloedingsprincipes van Cialdini

Download onze inhaakkalender 2022

Geplaatst op 27 januari 2022 door Thomas Ganzevles

De inhaakkalender van 2022: een musthave voor iedere marketeer Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor jouw social media content? Onze inhaakkalender komt jou redden! Met onze officiële inhaakkalender kun jij inspelen op alle actualiteiten die passen bij jouw doelgroep. Geen saaie standaard content meer, maar content die past bij het moment. Vul hieronder jouw […] Lees verder »

inhaakkalender 2022

Meet Merle!

Geplaatst op 13 augustus 2021 door Thomas Ganzevles

Leergierig, plezierig en gedreven. Drie woorden die, mij, Merle Wiggers omschrijven. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie op het Saxion, welke vanaf september weer begint. Tijdens deze opleiding, ben ik met name bezig op het gebied van marketing, sales, marktonderzoek en communicatie. In de afgelopen drie jaar van mijn […] Lees verder »

Meet Dorinke!

Geplaatst op 13 juli 2021 door Thomas Ganzevles

“Sociale creatieve chaoot die alles leuk vindt wat met content te maken heeft.” Dat ben ik, Dorinke Klomp (23). Sinds juni 2021 mag ik mij als online marketeer aansluiten bij het leuke team van Reqruiting! Na mijn studie Creative Business ging ik aan de slag als online marketing en communicatiemedewerker binnen een bouwbedrijf. Daar kreeg […] Lees verder »

Meet Aniek!

Geplaatst op 19 april 2021 door Thomas Ganzevles

Even voorstellen: mijn naam is Aniek Steenbergen (24), woonachtig in de andere Hanzestad Zwolle. Elke werkdag reis ik af naar Deventer om de functie Junior Online Marketeer te vervullen. Met een hbo-opleiding Communicatie op zak mocht ik gaan proeven van het communicatievak. In mijn vorige baan richtte ik mij op social media, grafische vormgeving en […] Lees verder »

Wij zijn exclusief partner van leadinfo

Geplaatst op 16 april 2020 door rsiero

Leadgeneratie Software Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op uw website komen. Leadinfo geeft deze bedrijven weer via een overzichtelijk dashboard zodat u direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van uw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de […] Lees verder »

De crossmedia campagne van Yxion

Geplaatst op 16 april 2020 door rsiero

Reqruiting heeft een crossmedia campagne voor Yxion ontwikkeld. In de onderstaande afbeelding kunt u zien welke stappen er zijn ondernomen om deze campagne te creëren. In de afbeelding wordt per stap toegelicht hoe wij Yxion hebben ondersteund.   Lees verder »

Inzet Google display-advertenties

Geplaatst op 16 april 2020 door rsiero

Digitale display-advertenties zijn grafische advertenties op internet websites, apps of sociale media via banners of andere advertentie-indelingen die zijn gemaakt van tekst, afbeeldingen, animaties, video en audio. Het belangrijkste doel van display-advertenties is het leveren van algemene informatie wie jij bent als werkgever en het tonen van relevante vacatures aan websitebezoekers. Je ziet het vast […] Lees verder »

Klant aan het woord – SW Vastgoedverbetering

Geplaatst op 16 april 2020 door rsiero

In tijden van grote schaarste op de arbeidsmarkt zijn bedrijven al blij wanneer er überhaupt gereageerd wordt op de openstaande vacatures. Voor SW Vastgoedverbetering was dit niet anders. Daarom werd Reqruiting.nl ingeschakeld om ondersteuning te bieden bij het verder opbouwen van het werkgeversmerk en het ontzorgen van alle vestigingen door de instroom van nieuwe collega’s […] Lees verder »

Maak kennis met de interactieve video

Geplaatst op 16 april 2020 door rsiero

Video content is een krachtig marketingmiddel en kan ingezet worden voor de promotie van je bedrijf, je producten of diensten, maar ook voor informatieve doeleinden om jouw klanten of prospects bijvoorbeeld een digitale rondleiding te geven. Daarnaast is het ook in te zetten bij bijvoorbeeld een sollicitatieprocedure. Video content is niet nieuw en wordt de […] Lees verder »

Het succes van de Lomans Academy

Geplaatst op 16 april 2020 door rsiero

Het familiebedrijf Lomans Totaalinstallateur is al ruim 100 jaar een begrip in de branche. Vanuit de vestigingen in Amersfoort en Capelle aan den IJssel werken dagelijks driehonderd collega’s aan de meest uiteenlopende projecten in Nederland. ‘’Een droom die uitkomt’’, zegt marketing adviseur Laura Mooij als ze het heeft over de nieuwste telg van de familie; […] Lees verder »

Online Workshop Recruitment

Geplaatst op 16 april 2020 door rsiero

Wil jij een volgende stap met recruitment marketing maken? Gedurende een online workshop van 3 uur gaan we jou persoonlijk meenemen in de wereld van recruitment marketing en de data hiervan. Vooraf bespreken we telefonisch jouw extra wensen en leerdoelen, zodat we tijdens de workshop veel meters kunnen maken. Tijdens de workshop nemen we jou […] Lees verder »

Wij werken o.a. voor

Partner van
© 2017-2024 Reqruiting.nl | KVK: 70055343 | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Website ontwikkeld door Sieronline